Tą naktį

Knygos viršelis
Su Sandra Brown ir Mary Higgins Clark lyginama JAV rašytoja Lisa Jackson visame pasaulyje jau turi didelį būrį gerbėjų. Per 80 knygų parašiusi rašytoja meistriškai kuria istorijas, kuriose be perstojo auganti įtampa ir intriguojanti detektyvinė linija susipina su dramatiškomis aplinkybėmis gimusia aistra. Rašytoja pelnytai tituluojama kaip viena talentingiausių romantinio trilerio meistrių. „Tą naktį" – pirmoji Lisos Jackson knyga lietuvių kalba.
Įtakingą ir turtingą Montgomerių giminę jau daugybę metų persekioja skandalai, tragedijos, gaubia tamsios paslaptys. Vieną naktį jos prisiveja ir Ketliną Montgomeri – išgąsdinta sapno košmaro, moteris nubunda krauju suteptuose pataluose, o netrukus pasibeldusi policija praneša apie vyro, su kuriuo Ketlina skyrėsi ir jau kurį laiką gyveno atskirai, mirtį. Ketlina tampa pagrindine įtariamąja, bet ji... neprisimena nieko, kas įvyko tą lemtingą naktį. Negana to, netrukus vienas po kito į mirtiną pavojų pakliūva ir kiti Ketlinos šeimos nariai, o įkalčiai ir vėl veda pas Ketliną, vis labiau kenčiančią dėl atminties spragų. Kas ir kodėl nusitaikė į Montgomerių giminę? Kam naudinga dėl visų išpuolių kaltinti Ketliną? O gal nieko neprisimenanti moteris ir yra tikroji nusikaltėlė? Ką iš tikrųjų blokuoja jos atmintis? Ketlina ryžtasi kreiptis pagalbos į naująjį miestelio psichoterapeutą Adamą Hantą, bet šis, regis, ir pats slepia didelę paslaptį...
Įtampa auga, o viską išsiaiškinti pasiryžusi Ketlina, padedama paslaptingojo Adamo, iš atminties ištraukia vis daugiau nerimą keliančių nuoplaišų ir... vis stipriau prisiriša prie pagalbininko. Ar spės moteris išsiaiškinti tiesą ir sustabdyti žudiką, nusitaikiusį į Montgomerius, o galbūt ir jos pačios gyvybę?
Lisa Jackson