Makiažas be amžiaus ribų

Knygos viršelis

Garsiausia Lietuvoje makiažo meistrė Olesia Žuravliova pristato antrąją savo knygą "Makiažas be amžiaus ribų", į kurią sudėjo visas paslaptis, technikas ir makiažo naujienas. Naujoje knygoje – dar daugiau makiažo technikų ir subtilybių, kurios pavers jus nepakartojama!


Šįkart ypač akcentuojamas makiažas be amžiaus ribų. Tai, kas tinka dvidešimties, nebūtinai tinka keturiasdešimties – ir atvirkščiai. Daugiau nei 25 tūkst. egz. tiražu Lietuvoje parduoto megabestselerio „Atrask save: makiažo paslaptys iš profesionalo lūpų“ autorė pristato visiškai naują knygą – savo rankose laikote išsamiausią, naujausią, didžiausią ir geriausią praktinį gidą apie makiažą, individualų ir išskirtinį stilių, pasitikėjimą savimi bei moteriškumą!
Kiekviena moteris žavi savo unikalumu, tačiau jam pabrėžti neužtenka vieno ir to paties makiažo. Šioje knygoje "Makiažas be amžiaus ribų" rasite visą informaciją, kurią būtina žinoti apie individualų makiažą: kokiomis taisyklėmis vadovautis skirtingais amžiaus tarpsniais, kaip užmaskuoti įvairias veido problemas, kokios makiažo spalvos, priemonės ir įrankiai jums tinka, kaip koreguoti trūkumus ir išryškinti privalumus.
Daug bendraudama su savo skaitytojomis, Olesia išsiaiškino, kokių žinių ir patarimų apie makiažą joms trūksta labiausiai, todėl šioje knygoje rasite atsakymus į daugybę praktinių klausimų, iškylančių kiekvienai kosmetiką vartojančiai moteriai. Kaip dažytis nešiojančioms akinius, ką daryti, kad šešėliai nesubėgtų į raukšleles, kaip suteikti lūpoms putlumo efektą, ar įmanoma paliekninti veidą kontūravimu ir kt.
Knyga "Makiažas be amžiaus ribų" gausiai iliustruota koreguojamųjų bei proginių makiažų atlikimo schemomis ir nuotraukomis, kurios padės jums atrasti savo unikalų makiažo receptą.

Olesia Žuravliova